25 Feb 2012

Ustaz Badrul Amin Kena Cekup, Angkara UMNO / BN?

Wahhhhh... tengah heboh sekarang nie..mengenai Ostad Badrul Amin, pemimpin PKR telah ditangkap khalwat oleh Jabatan Agama Islam Pahang pada jam 2.45 petang di Swiss Garden Hotel, Pahang. Beliau ditangkap khalwat bersama pasangannya, Zatiwani, isteri orang dan bekerja sebagai juruteknik di Kolej Komuniti Rompin. Difahamkan bahawa aduan telah dibuat oleh suami Zatiwani, Fazli Bin Pungut. Ianya turut telah disahkan oleh Timbalan Pengarah Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP).


Hebat benar Ostad nie yea.. khabarnya telah pun mempunyai isteri ke dua, seorang janda dan Srikandi PKR.. muda lagi tuh.. baru berumur 28 tahun.. bernafsu pulak dengan isteri orang... hebat betul..pemimpin Pakatan nie yea..


TS tidak hairan sekiranya selepas ini seluruh bala tentera Pakatan Rapuh akan spin isu ini dengan menyatakan bahawa penangkapan ini merupakan satu konspirasi UMNO / BN untuk menjahanamkan 'POPULARITI' Pakatan. hehehhe... Zatiwani dan suaminya telah dibayar oleh UMNO / BN untuk membantu melakukan konspirasi ini... Kita tunggu je lah..segala kenyataan / tindakan / spin or what so eva yang dilakukan oleh puak-puak pembangkang untuk menyelamatkan maruah parti kesayangan mereka..

2 comments:

  1. TERKINI..

    Berikut SMS yang dihantar oleh Badrol Amin kepada beberapa ahli PKR :

    "Kes isteri orang lari dari suami dtg ke hotel di Kuantan tmpt retreat. Suami dtg dgn gangster tuduh ana bawak lari n sorok. Kes setel 'family problem'. Mak pompuan datang. Mmg dorang nak cerai. Isteri dh selalu nak lari. Ana nasihat pulang semula"

    ReplyDelete
  2. Pelik bin ajaib nyer alasan...kenapa tak suruh balik awal2?.. kenapa lambat buka pintu?? kenapa bertowel jer?????...

    ReplyDelete