5 May 2012

ANWAR IBRAHIM DARAH DAGING AZMIN ALI? lain bapak lain mak..

'Hancurnya hati saya', begitulah luahan seorang ibu, Che Tom Yahaya berusia 78 tahun ibu kepada Azmin Ali, Ahli Parlimen Gombak / Timbalan Presiden PKR. Jika kita yang melihat dan mendengar rintihan si ibu boleh merasa tersentuh, apakah Azmin tidak berasa begitu? Ibu inilah satu-satunya yang mengandung, melahir dan membesarkannya..tiada insan yang lain.. seharusnya, si anak membalas segala jasa dan pengorbanan ibu sementara masih ada lagi di dunia ini. TS sangat terperanjat, inikah sikap seorang pemimpin yang boleh dijadikan contoh? Jarak antara pejabat PKR dan kediaman ibunya hanya mengambil masa selama 10 minit..namun kali terakhir beliau mengunjungi ibunya pada hari pertama Syawal tahun lepas? Seluruh negara, beliau boleh 'round' tapi nak luang masa untuk jenguk ibu pun tak sempat. Bukan itu saja, nafkah untuk ibu pun tak pernah dia beri..ibunya terlantar sakit di hospital pun tak jenguk. Hairan betul! Apa jenis anak nie? Menurut Che Tom,

"Pada pagi hari raya itu kebetulan Ummi Hafilda juga ada di rumah saya..melihat kehadiran Ummi Hafilda, dia terus memaki hamun dan mengeluarkan kata-kata kesat. Malah di pagi yang mulia itu juga, dia memberitahu anak-anaknya supaya jangan duduk di atas kerusi di rumah saya kerana kononnya ia belum 'disamak'. Azmin juga tak bagi anaknya menjamah makanan yang dihidangkan kerana menuduhnya 'benda haram'. Bila saya tegur kenapa dia sanggup berkata begitu terutama kepada adik perempuannya itu sedangkan Ummi Hafilda juga adalah darah dagingnya sendiri, jawab Azmin, darah dagingnya hanyalah Anwar Ibrahim.".

DARAH DAGING AZMIN adalah ANWAR IBRAHIM?? Bila masa pulak ibunya mengandung dan melahirkan Anwar nie? Sanggup buang darah daging sendiri dan anggap orang luar sebagai adik beradik? Apa yang Anwar dah buat..apa yang Anwar dah beri sehingga begitu istimewa beliau kepada Azmin?

TERKINI : Azmin Ali ketika ditemui selepas Majlis di AU3 Keramat hari ini mengulas tentang rintihan ibunya, beliau menyatakan bahawa INI SEMUA KERANA PRU 13 DAN DEKAT dan INI SAJA CARA UMNO BOLEH MENANG DENGAN CARA FITNAH - AGENDANEWS.

TS merasa sangat hairan, si ibu pula dikatakan memfitnahnya..dan UMNO juga yang dipersalahkan. Siapa yang melupakan seorang ibu.. UMNO kah? Siapa yang menyakiti hati si ibu.. UMNO kah? Siapa yang tidak mengenang jasa dan pengorbanan ibunya.. UMNO kah? Siapa yang membuang darah daging sendiri.. UMNO kah? 

Azmin..Azmin.. bertaubat lah.. mohon ampun kepada ibu mu.. orang yang melahirkan mu ke dunia ini.. Apalah sangat jasa ANWAR, PKR terhadap diri mu jika nak dibandingkan dengan JASA seorang Ibu..Hargailah dia, sayangilah dia, balas lah jasanya..sementara dia masih ada di dunia ini. Jangan menyesal di kemudian hari. Fahamilah suara hati ibu mu ini, jangan jadi anak derhaka :

"Saya yang mengandungkannya betapa susah, saya yang melahirkannya betapa punya sakit, mendidik dia dari tapak tangan dua jari hingga dewasa. Tetapi kalau nak balik pertama pulanglah ke pangkal jalan, bertaubat dan berhentilah dari kumpulan itu. Kalau tidak, saya mati pun janganlah tengok, saya hidup pun tak nak tengok, nak mati baru nak tengok..tak payahlah,".

Azmin, apakah syurgamu terletak di bawah tapak kaki ANWAR??

Berikut adalah video luahan hati Che Tom Yahaya terhadap Azmin. Anda nilailah sendiri..
No comments:

Post a Comment